UA-139390211-1

Caramida verticala

Pentru economii de energie și mai mari și rezistență mecanică mai mare, KEBE ofera seria ORTHOBLOCK de blocuri termoizolante și ORTHOBLOCK PLUS umplute cu grafit EPS, idealei pentru zidarii care nu poartă sarcină.

Designul lor special care permite interblocarea împreună cu rezistența mecanică ridicată, oferă o stabilitate structurală ridicată și își înmulțește caracteristicile antisesmice (absorbția energiei seismice fără daune). Carcasa generată de căldură din lut este un excelent sistem pasiv de comutare a căldurii și umidității care permite utilizarea optimă a energiei, ventilației naturale și a schimbării temperaturii în timpul nopții pentru a obține un confort termic deosebit în interiorul clădirii cu un consum minim de energie.

Construcția se face cu ușurință și viteză (blocarea asigură plasarea corectă a acestora și necesită doar 16 buc / m2), sunt tăiate cu ușurință la dimensiunile dorite, au mânere speciale pentru ușurință în transport și instalare și oferă o economie excelentă în încălzire și aer. condiționat. 


Coșul este gol!