UA-139390211-1

Despre noi

Gold Line Design

Ai un proiect de amenajare si ai nevoie de materiale de calitate sau idei de punere in practica. Te asteptam la noi, intr-o ambianta calda si profesianala, unde putem gandi si alege impreuna cea mai buna combinatie pentru ca proiectul tau sa prinda viata.

Produsele noastre pot multumi chiar si cel mai exigent client, fie ca aveti nevoie de o gresie deosebita de perdele clasice, moderne, uni-uri fabuloase, inuri delicate sau tapierie rezistenta.

Imbinam ideile tale cu pasiunea noastra, adaugam experienta, creativitate, si produse de cea mai buna calitate pentru ca, la final casa ta sa spuna o poveste.

Ne-am inceput activitatea  in anul 2015 intr-un apartament cu numai cativa angajati, si desi suntem la inceput de drum sub aceasta denumire, ne recomanda experienta anterioara si dorinta constanta de evolutie si inovatie.

 Prin profesionalism, siguranta si flexibilitate am castigat fidelitatea si aprecierea clientilor si totodata am reusit sa ne impunem pe piata datorita preturilor competitive si calitatea produselor. ,
Pasiunea pentru domeniul in care activam, siguranta pe care o oferim clientilor si calitatea superioara a produselor distribuite pot fi considerate cele mai importante aspecte datorita carora am reusit sa ajungem la nivelul la care ne aflam astazi.
 

Valori

  • Integritate: facem doar promisiuni pe care le putem onora
  • Munca in echipa
  • Angajamentul fata de client: sa obtinem parerea reala a clientului nostru, pentru a putea actiona in consecinta
  • Dorinta de a fi castigator: ne luptam pentru oportunitati
  • Keep it simple
  • Mod de gandire cost-beneficiu/constientizarea costurilor
  • Inovatie


Viziune

Sa fim recunoscuti pentru produsele si serviciile noastre de calitate, care aduc un plus de valoare atat partenerilor cat si consumatorilor finali. Sa devenim prima alegere a revanzatorilor din domeniu.


Misiune

Realizam parteneriate de lunga durata bazate pe relatii de castig-castig si respect reciproc. Implementăm constant strategii care imbunatatesc eficienta si eficacitatea serviciilor oferite cu scopul de a spori nivelul de satisfactie al partenerilor nostri.

Echipa noastra este determinata sa isi atinga potentialul maxim in cadrul acestei companii. Investim constant in educatia angajatilor si suntem in cautarea acelor persoane care se pot identifica cu valorile promovate de catre companie.